• Anonym (H)

    Rädd att aldrig träffa ngn

    Hej! 

    Jag är en kvinna på 43 år som plötsligt insett att det inte längre är lätt när man försöker dejta. När jag var yngre bjöd killar ut på restaurang osv. Nu är det totalt dött. Kan skriva med en kille på exempelvis Tinder men sedan rinner det ut i sanden, ingen tar initiativ till att ses. Inbillar mig att jag fortfarande har ett fördelaktigt yttre. Är fortfarande smal, får höra att jag ser mycket yngre ut osv. Börjar på riktigt få lite små panik. Känner att jag inte längre kan ta män för givet på samma sätt som jag har gjort. Hittar jag en bra känner jag att jag måste anstränga mig mer. 

    Hur träffar jag män i min ålder? Någon med liknande erfarenheter eller tips? 

  • Svar på tråden Rädd att aldrig träffa ngn
  • Anonym (Samna)

    Följer denna tråd då jag precis som du undrar samma. Är 46 o ser också yngre ut men märker att 0 män föirtar med mig jämfört med för 6 år sen. Själv tycker jag inte jag ändrats jättemycket men man jag kanske set äldre ut än jag tror...:/

  • Anonym (H)

    Tack för era svar. Jag bor i en Stockholm och upplever ändå att det är svårt, bor ni i större eller mindre städer? Jag borde kanske blir bättre att gå ut och festa, gör det aldrig i princip. Alltså jag tror att fler och fler bra män blir upptagna och att män i allmänhet vill ha unga kvinnor 

  • Anonym (!)

    halli hallå. Bort med den där jävla tinder appen - den är skräp!


    Visst finns det säkert guldkorn där också, men för att hitta en person så måste det vara genuint. Nu vet jag inte vad alla här i tråden söker för slags relation - men att börja med en hobby, en aktivitet eller liknande är liksom en inkörsport till att hitta någon. Typ som att börja med padel, dreja, konst, vinprovning ja men you name it. Kanske är man på någon slags nybörjarkurs med en grupp och där träffar man kanske sin framtida man. Hehe.

    Man ska inte tvinga fram något, det sker ju när det sker.. men våga ta intiativ, män kan vara riktigt fega när det kommer till det.

  • Reclaimyourself
    Anonym (H) skrev 2024-05-03 22:21:33 följande:

    Tack för era svar. Jag bor i en Stockholm och upplever ändå att det är svårt, bor ni i större eller mindre städer? Jag borde kanske blir bättre att gå ut och festa, gör det aldrig i princip. Alltså jag tror att fler och fler bra män blir upptagna och att män i allmänhet vill ha unga kvinnor 


    Jag har bott i Stockholm nästan hela mitt vuxna liv, men bor numera i en liten byhåla i Norrland. Jovisst har det nog en hel del med saken att göra när jag tänker efter, att jag flyttat till landsbygd från storstaden... Men det var ändå en skillnad från när jag var 35 och yngre hur man blev uppvaktad. Det var oftast utländska män faktiskt, som tog kontakt. Jag tror inte att folk reser och jobbar lika mycket utomlands som innan pandemin och krig och allt skit, och jag tror att folk överlag har blivit räddare och försiktigare efter allt som hänt i världen de senaste 10-20 åren.. Och så tror jag att Internet och sociala medier är en stor bov i dramat; folk umgås hellre där än IRL.
  • Anonym (Kram)

    jag är ett par år äldre än dig men tycker det är förhållandevis lätt att få till en match och att chatten sen leder till en dejt. Jag har väl iof alltid fått anstränga mig och männen har aldrig landat i mitt knä.

    Däremot har jag märkt att män i min ålder är rätt tråkiga och lata av sig i dejting.

  • Anonym (?)

    Så ingen flirtar med er längre? Försöker ni flirta?
    Var letar ni och hur?

  • Anonym (A)

    Jag har en väninna som var runt 50 när hon höll på med Tinder och träffade flera män, varav två ledde till seriösa relationer så helt omöjligt kan det inte vara. 


    Fast jag skulle välja match.com om jag letade seriöst i det åldersspannet. Jag hade en kollega som träffade en man där när hon var i 60-årsåldern. De är fortfarande tillsammans efter flera år och bor ihop. 


    En annan vännina dejtar nu i 50-årsåldern och träffar flera män men i det fallet tror jag att hon är rätt kräsen.

    Samtliga i ovanstående exempel bor i Stockholm, 

  • Anonym (A)

    Tillägg: De kvinnorna ser helt ok ut men är inte modellsnygga eller så utan helt normala, 

  • Anonym (Hg)

    Får visa intresse från början, ser inte mannen de så går han vidare 
    ingen orkar dravel om skit 

Svar på tråden Rädd att aldrig träffa ngn