Add Comment Register

Roligare tillsammans

tisdag 16 september 2014 kl 20:37 | Allmänt

God kväll :)

I dag var det en lång dag på jobbet. Men i morgon skall jag installera larm på jobbet så det blir ganska lugnt. Skall gå till facket imon med, folk har skrivit under att dom vill ha mig som Skyddombud plus Arbetsplatsombud :) Så sådant skall jag passa på med när det är lugnt för mig. Men det kan ju vända fort iof.

Clara tycker det är så roligt att träna tillsammans med mig, så hon sprang idag på bandet och sedan gjorde hon ”sitaps” hon är så himla söt när hon grejar :) . Jag tycker bara det är kul att hon vill vara med, så slipper jag vara ensam i gymmet. Dock får hon ju inte röra allt. Rädd att hon skall tappa något eller att kroppen får sig en felbelastning.

Så lite trams med mig är alltid kul <3

Charlie var med en stund tills han ballade ur, han var bra trött efter dagis. Så han somnade ganska fort idag <3

Nu skall jag klicka in på photomic Claras skolbilder har kommit :D

IMG_5062.JPG

IMG_5064.JPG

IMG_5059.JPG

IMG_5061.JPG

Ledig måndag :)

måndag 15 september 2014 kl 09:07 | Allmänt

God morgon lediga måndag :)

Sov ut till klockan 7 och Charlie kom till mig vid 8 och Clara efter det någon gång. Älskar att vakna först så man hinner vakna till liv innan trollen vaknar <3.

I dag skall vi nog åka upp till barnens farmor och ta en fika. Skall ringa henne och se om dom skall vara hemma idag först bara.

Clara och jag är väldigt lika, vi tänker idag skall vi bara vara hemma och softa. Men väll efter frukost så är både jag och hon, Vad skall vi göra nu då? Vi åker någon stans :)  

I morgon är det jobb igen, jag skall in extra. Finns ingen personal. O jag vill ju gärna jobba extra.

Bjuder på lite blandade bilder från dom senaste dagarna här :)

IMG_5002.JPG

IMG_4987.JPG

IMG_4996.JPG

IMG_4989.JPG

IMG_4986.JPG

IMG_4983.JPG

IMG_4976.JPG

IMG_4964.JPG

Zara

torsdag 11 september 2014 kl 21:38 | Allmänt

God kväll :)

Ja fick någon energi kick nu på kvällen (inte så ovanligt), log egentligen i sängen. Men insåg ganska fort att det var lika bra att gå upp igen. Så jag plocka fram lite mat och satte mig vid datan istället. Barnen har sovit sedan 19-20 tiden. Så jag får lägga mig något i tid då dom kommer gå upp vid typ 07-08 imon :) .

I dag kom mitt packet från Zara :) ÄLSKAR mina nya skor. Så fina och så sköna.

IMG_4949.JPG

Middags besök :)

torsdag 11 september 2014 kl 17:25 | Allmänt

Hej svejs :)

Nyligen gick barnens farmor, hon kom på middag idag. Barnen blev jätte glada när jag kom till dagis / skola och sa att ni får vi skynda oss hem för farmor kommer snart :) . Vi åt och tjötade och fikade med donuts som Mariella hade med sig. MUMS. Fick presenter, så nu kan jag baka och trycka fina motiv :) . Tack <3

Ledig fredag och lördag sen blir det jobb söndag igen. Men skall bli skönt att sova imon ;) . Plus att min Carro kommer hem från Spanien så jag skall träffa henne imon :D Weeeiii. 3 veckor har hon varit borta.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

IMG_4942.JPG

IMG_4943.JPG

Öroninflammation?

tisdag 9 september 2014 kl 10:21 | Allmänt

God morgon / dag.

Sitter med en kopp kaffe och försöker bli människa. Men det är svårt efter denna natt. Vaknade flera gånger och behövde kissa. Vaknade även vid halv 3 och var vaken till halv 4 typ. Var så varm och hade så ont i vänster öra och ett tryck i huvudet. Men fick somnat om vid halv 4 och vaknade igen vid 7 tiden. Då hade Charlie vaknat med, så jag bytte på honom sen satte jag på en film och ger ner och la mig. Somnade till halv 9 då kom båda barnen och myste. Så förflyttade vi oss upp till soffan med våra täcken. Sen har vi legat där tills nu, då flyttade jag mig till datan. Har ju ätit frukost och fikat men det fick bli i soffan det med :) . Jag är i allafall glad att jag inte fått en massa snor. För det hatar jag, så huvudvärk och öronont får jag snällt leva med idag och imon säkert.

Ha en bra dag alla :D

IMG_4913.JPG

IMG_4883.JPG

IMG_4912.JPG

IMG_4888.JPG

IMG_4889.JPG

Mys dag :)

söndag 7 september 2014 kl 18:04 | Allmänt

Vilken underbar dag jag och barnen har haft idag. Vi har grejat hemma tillsammans, myst och fikat / ätit gott plus att vi har varit hos Rebecka med  familj <3.

Har fått rensat ut allt smått i Charlies garderob :) Så nu vet jag vad han behöver. Endast pyjamas inför höst/vinter. Men det är så roligt att köpa när man hittar något fräckt. Var ju inne på Zara, herregud vad mycket fina saker det finns där. Blir ju galen, både till mig och barnen. Synd att Clara är så kräsen. Hon är fruktansvärt svår att köpa till. Charlie är ju lätt, han tar ju bara på sig. Ett tag ville han bara gå i blöja. Men nu har han börjat ha byxorna på.

Min rediga lilla pojk har ju börjar bajsa på toan på dagis. Så nu är det dags att kasta in kalsonger där. Charlie tycker det är roligare att gå på toa med kompisar. Märkligt haha <3

Fick även idag satt upp listen jag köpte igår. Så bra det blev, tänk va det kan göra skillnad, en list :) .

// Alexandra

IMG_4872.JPG

IMG_4870.JPG

IMG_4871.JPG

IMG_4873.JPG

Fick satt upp en lampa oxå ✌️

Skänker en slant :)

söndag 7 september 2014 kl 10:55 | Allmänt

God morgon.

I går blev jag utmanad / nominerad till Ice bucket challange. Men istället för att hälla vatten på mig själv som jag inte ser någon mening i. Så skänkte jag pengar dels till ALS men även till WaterAid, så nu får någon rent vatten. Tycker det var bättre att göra så. <3

Ha en underbar dag alla <3

IMG_4848.JPG

Bondens dag

lördag 6 september 2014 kl 20:10 | Allmänt

God kväll :)

Sitter och skriver med en kompis på messenger samtidigt jag bloggar. Tycker det flyter på bra. Kommer på mig själv att jag skriver saker här som jag skall skriva till honom. Men det är bara att ta bort :D haha! Men det kan bli ganska kul annars.

I dag kom barnens pappa och hämtade barnen, dom åkte till bondens dag. Så jag passade på att åka till Trollhättan och köpa en kabel, en ny skurtrasa, lite sköljmedel och tvättmedel, fika bröd (åkt till syrran) och självklart en Chai latte på Espresso house :) . Min dag blev räddad med den.

Sen åkte jag till min syster och sen drog vi till ett bygg varuhus och köpt en list :D .

Sen väll hemma åt jag rester och slängde mig på soffan. Precis när jag kände att jag skulle somna till så ringde barnens pappa och fråga om jag var hemma. Så det var bara till att försöka piggna till.

Sen har jag och barnen grejat på balkongen, och bakat kladdkaka :D

IMG_4835.JPG

IMG_4837.JPG

IMG_4839.JPG

IMG_4838.JPG

IMG_4841.JPG

IMG_4842.JPG

IMG_4843.JPG

Blåbärs smoothie

lördag 6 september 2014 kl 07:49 | Allmänt

God morgon :)

Trött i kroppen, men underbar känsla att man vet att man inte har bråttom iväg till något. Jag gjorde i ordning varsin blåbärssmoothie till mig och Clara, plus kaffe till mig. Så nu smyg startar vi frukosten. Innan jag skall göra i ordning en stor frukost. Madicken är på slagen och barnen är nöjda. Jag älskar att dom har börjat titta på Astrid Lindgrens filmer, jag själv tycker väldigt bra om dom än dessa tecknade barnprogram som går.

Ha en underbar dag alla <3

IMG_4827.JPG

IMG_4828.JPG

IMG_4830.JPG

IMG_4829.JPG

Rulla köttbullar :)

fredag 5 september 2014 kl 19:56 | Allmänt

Hejs Svejs :D

I dag blev det färskpasta, hemlagad gräddsås och hemmagjorda köttbullar :) . Båda barnen hjälpte till av fri vilja. Charlie vispade i hop smeten till köttbullarna. Clara hjälpte mig att rulla köttbullarna :) . Lite trevligare när man är fler kockar i köket. Men när allt skulle diskas så stod jag där ensam, mycket märkligt. ;)

IMG_4818.JPG

IMG_4816.JPG

IMG_4819.JPG

IMG_4820.JPG

// Alexandra