Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Besviken

Tog ett cb innan, helt negativt… Sån jävla besvikelse när 3! rfsutest visat hyfsat tydligt positivt:( Nåja, bara att invänta mensen.

BIM och dagens test

Bim idag, ingen mens än dock men har ibland upp till 30 dagar emellan så jag förväntar mig inget. Tog mitt sista rfsu imorse, var som senast svaaagt tills det gått kring 20 min, då blev det som på bilden (syns bättre i verkligenheten, kass kamera), ett synligt men relativt svagt streck. Men antagligen är det inget men jag får la bara vänta ut och se om mensen kommer eller inte, tror den kommer närsom dock, har mensvärk som fan från och till…

IMG_0422

Skittest!

Tog ett av mina test från testlagret innan och det var tvärnegativt… Så antagligen var det nog något fel på dom testen men har ett rfsu kvar och jag tar det imorgon men mensen lär ju dyka upp. Skittest att få upp ens hopp sådär!:((

Men va fan?!

Testade med RFSU idag igen och det blev samma som igår, alltså svagt efter 5 min och efter ca 20 min så såg det ut såhär (blev bättre bild idag) men vet inte vad jag ska tro… Vågar inte tro något än men funderar på att köpa ett cb eller så väntar jag och ser om mensen kommer imorgon. Har ju inga direkta symtom och det molar av och till i magen som det brukar innan mens så… Men jag hoppas liiite iaf.

 IMG_0401

Hmm… *test bild*

 

 

Tog ett test från testlagret idag, negativt men bara för att jag är testoman tänkte jag iaf att jag kunde testa med RFSU då man kan köpa dom på ica här. Tog ett när jag kom hem, hade då hållt mig i kanske 2 tim och det blev såhär efter ungefär 20-25 min, såg ett svaaagt redan efter 5-10 min men som sagt efter ett tag till såg jag detta. Tyckte dock att testet såg lite torkat ut men dom 30 min som får gå hade ju inte gått än och jag ser ett tydligt (svagt) streck även om det var lite svårt att få med på bild.

Nåja, spännande. Tar ett imorgon igen på morgonen när jag hållt mig ett tag istället. Tror dock inte detta är ett riktigt då testet som sagt redan efter typ 20 min då såg torkat ut.

 

IMG_1833

Negativt…

Testerna är fortfarande tvärnegativa… Men det behöver ju inte vara kört, kommer inte mensen så kan jag ju fortfarande plusa. Är på BIM-3 nu så 3 dagar till innan man vet säkert. Har dock 3 test kvar, så det räcker precis;)

Inget än

BIM-6 just nu och inga streck på stickorna, inte så konsigt iofs då det är väldigt tidigt men få se om det dyker upp något senare… Hoppas det!

Analyserar

Haha ja jag kan inte hjälpa att analysera varje liten sak som känns annorlunda med kroppen, som idag t ex så har jag varit otrolig kissenödig hela tiden och det brukar jag inte vara. Tror dock det beror på något annat då det är lite väl tidigt för såna symtom;) Men man vet ju aldrig.

Imorgon kommer testen, tar ett när dom kommer på eftermiddagen, håller mig helt enkelt så länge jag kan från kl 9 typ, borde ju räcka. Sen är det nog för tidigt för att se något imorgon ändå men kommer ha 20 test så lika bra att testa på!

Hoppas

Då var äl över, omkring torsdags och imorgon ska jag beställa tester så man kan börja tjyvtesta lite, hehe nä denna gång tänker jag inte bry mig utan testar när jag känner för det. Prickade äl ok tror jag, borde haft i torsdags och hade sex i tis och fre, så det kan ju tagit sig om man har tur. Hoppas verkligen på bebis denna månad men försöker att tänka att det blir när det blir. Vet ju att jag kan bli gravid även om det slutat i mf dom senaste 2 gångerna… Så, positiva tankar och så får vi se om mensen dyker upp om 9-11 dagar.

En vecka till ÄL

Får ju ändå säga att jag blev riktigt besviken att det inte blev något senast, så jäkla surt att det inte verkar vilja ta sig… Men nu är det en vecka till ÄL och vi kör varannan/var tredje dag denna månad, tills äl är över iaf.

Så nya tag och hoppas på en augusti bebis istället.