Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bättre kväll

Ikväll gick nattningen lite bättre. Behöver inte gå in på några detaljer, men jag har en ny strategi. Hur natten var behöver vi inte heller prata om. Vi pratar om det roliga just nu och det är ju att vårt hem börjar ta form. Milias rum börjar bli klart, ska målas lite och få upp lite på väggarna bara. Vårt sovrum är så gott som klart och det är så himla fint. Verkligen perfekt! Dock sov jag väldigt dåligt där inne, men det är väl så första natten. Blir nog bättre efter några nätter.

Ni får se bilder på allt imorgon!

Förutom att fixa här hemma var vi en sväng på stan. Handlade gardiner och en overall till Milia. Jag är ute i god tid och har snart hela vinter och höst ytterkläderna klart. Vill inte springa och leta i sista sekund och när allt är slut. Inköpt nu är en skaloverall från Kappahl som är tänkt att ha i höst med ett fleeceställ under. En snygg vindtät Adidas jacka för lite finare tillfällen och idag köpte vi en tjockare overall från Åhlens som hon får ha när det blir riktigt kallt.

Får visa bilder på kläderna imorgon med!

Imorn ska vi hälsa på Linn. Hon väntar tillökning vilken dag som helst så vi får hoppas hon inte tänker föda imorgon! Var evigheter sen vi sågs, ska bli roligt att mysa med henne och Theo!
Kommentera