Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Pappa kom hem!

Nu tycker jag det räcker med familjesemester i USA för Jocke. Vi vill att han ska komma hem och ha semester med oss nu!

Är ju underbart att va ledig och ha semester, men det är ju så tråkigt att inte få spendera den med mitt hjärta. Nu är det ”bara”  4 dagar kvar. Dagarna kommer säkert gå fort. Åker till Norrtälje imorn och har massor med saker att göra och många att träffa så tiden kommer nog gå.

Men jag saknar han i alla fall, saknar att få kramas och mysa och saknar att bara ha han hos mig- världens finaste kille. För han är faktiskt det, han är så jävla bra så ni skulle bara veta. Han är den perfekta och det har jag vetat sen vi träffades, allting har alltid vart så självklart med han och att få barn med han fast vi inte vart tillsammans så länge känns helt naturligt. Jag vet att det är han jag vill vara med.

Älskling, du är den finaste.En kommentar på inlägget “Pappa kom hem!”

  • Pappa skrev 21 juni, 2010 2:03 f m

    Pappa Jocke vill komma hem till sina 2 tjejer oxå snart. Nu är det inte så länge kvar innan vi kommer tillbaka på svensk mark igen. Puss till mina 2 tjejer!

Kommentera