Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Pappas flicka?!

Jag börjar misstänka att det är en pappas flicka jag har inne i magen. För så fort Jocke kommer hem från jobbet och myser, pratar och lägger handen på magen blir hon så lugn. Men när jag är hemma själv, då sparkas det och trycks på revbenen och på alla andra obehagliga ställen. Just nu halvligger jag i soffan eftersom lilltjejen i magen envisas med att trycka mig på revbenen och på bröstkorgen så mycket.

Ja, jag vet ju en som kommer bli nöjd i alla fall…

anne 191

…Pappan!!

Idag ska jag ta en fika med min kollega och vän Elin. Det är hon som tagit över min tjänst nu när jag är hemma. Känns skönt att vi är vänner privat också, så man kan få veta lite vad som händer på jobbet. Framförallt känns det skönt att hon är en toppentjej och riktigt duktig så jag vet att hon kommer göra ett jättebra jobb! Jag ska lämna mina nycklar, kort och skåpnyckel till henne, så nu är det över på riktigt kan man säga =(

Ha en härlig dag och en speciell hälsning till alla mammor här på Minbebis som har BF i dagarna! Lycka till!3 kommentarer på inlägget “Pappas flicka?!”

  • bananskalet91 skrev 24 september, 2010 1:22 e m

    Det där känner jag igen ! Är samma sak med vår LillSkrutt ! Blir oxå jättelugn när Mattias kommer hem och pratar och allt det där..

  • malinsblogg skrev 24 september, 2010 1:52 e m

    det där känner även jag igen! inte ofta min sambo fått känna på sparkar och buffar. =)

  • anne skrev 24 september, 2010 5:57 e m

    Haha va roligt! Man kan ju hoppas att det kanske inte blir så när dom är födda bara, kan bli ganska jobbiga dagar då!

Kommentera