Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

V.20

Idag går vi in i vecka 20. Känns skönt eftersom jag vart i v.19 i två veckor nu (eftersom datumet blev ändrat på ultraljudet). Jag mår bra, förutom hormoner som sätter spratt på humöret och känslorna. Ena dagen är allt toppen, nästa dag vill man bara ligga inne och gråta. Men, man vänjer sig. Nu koncentrerar jag mig mest på att må bra, att jag känner mig glad och nöjd. Man får va ego och självisk när man är gravid och ingen behöver förstå hur man känner eller mår.

Idag har jag, Helen och My vart på Högmarsö och lunchat. Ser ganska annorlunda ut där nu mot för vad det gjorde när jag jobbade där. BRA JOBBAT alla ni som vart delaktiga i renovering mm. Ikväll har jag vart hos pappa en sväng och tittat på hundarna igen, men eftersom 5 av dom har åkt till sina nya mattar och hussar var det nästan tomt. Sen har jag och Carina grillat och pratat skit.

Ni som undrar vem Carina är så är hon min pappas ex-sambo och min systers mamma. Hon levde tillsammans med pappa under nästan hela min uppväxt så därför känns hon som en extra-mamma. Hon är trygg och lugn och jag älskar att va här och bara göra ingenting! Här kommer vi nog va mycket i sommar, jag och Jocke.

På tal om Jocke så är det ju inte långt kvar tills han kommer hem och det är nog både han och jag glada över. Han har nog tyckt det vart rätt jobbigt att va iväg och ser fram emot att få komma hem. På fredag vid 7 landar dom och jag, Helen, Janne, My och ev Tone ska åka och möta han och dom andra. Sen flyger Helen till Umeå vid 8.30 eftersom det inte fanns någon annan biljett och jag och Jocke flyger vid 11.30.

Nu blir det soffan och slö tv-tittande. Imorgon ska jag och My till Norrtälje och shoppa  lite och bara mysa.Kommentera