Följ med på vår resa till ett plus med hjälp av Natural Cycles. Jag och min sambo har börjat att försöka skaffa barn och med hjälp av NC hoppas vi på att få vårt första tillskott.

Add Comment Register

Illamående/mens

Jag hade nog magsjuka men också graviditets illamående samtidigt. Mådde mycket bättre igår men idag är det svårt att få ner maten i magen. Er jobbiga är att när jag mår illa förvinner molvärket vilket skrämmer mig lite. Men har inga riktiga molvärk vilket är bra sålänge.

Känns som jag ska kräkas när som helst.  Har köpt graviditetarmband för att minska illamåendet men det hjälper inte så mycket just nu. Vad kan man göra för att få bort denna känslan?Såklart söker man runt på nätet för att få råd och hittat att kex, vatten, drickyoghurt och proviva ska vara bra mot illamående.

Kom på att jag bara är i vecka 4  så forfarande i det  tidiga stadiet. Hade jag inte vetat att jag var gravid had jag nog trott det nu iallafall. Men jag had väntat till alla hjärtans dag innan jag hade tagit testet för att vara säker att mensen inte kommer. Min cycel är 35.2 +- 4.4 dagar enligt NC. Räknar jag rätt är det  på alla hjärtansdag som den sensast ska komma.

Håll tummarna att inget händer.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = åtta