Följ med på vår resa till ett plus med hjälp av Natural Cycles. Jag och min sambo har börjat att försöka skaffa barn och med hjälp av NC hoppas vi på att få vårt första tillskott.

Add Comment Register

Sammanfattning av Symptom

Nu är jag i vecka 6 och vilken glädje att det har gott 6 veckor. Mycket har hänt och jag vet inte var jag ska börja. Först blev jag så kissig att jag var tvungen att besöka badrummet var 2-3 timme, munnen känns som öken och var tvungen att dricka hela tiden. Fick vakna en natt för att äta. Molande värken kom och går  som den ville men mest kommer det på kvällen.  Efterår blev det illamående som också kommer och går, gasig är man och nu växer brösten och gör så ont att jag ibland måste hålla i dem för att kunna böja mig fram. De har växt 2 cm sedan förra veckan men magen är lika liten kanske en liten liten bulla finns där.

Jag längtar tills fler nya saker och hoppassar det händer nya bra saker alla nio månaderna !!!

Besöker BM om två veckor så längtar stort!

Screenshot_2016-02-13-18-22-51

 

Gravid och Baby

Screenshot_2016-02-13-18-23-18

Ovia pregnancy
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ nio = 16