Add Comment Register

1 kalas avklarat, bara 3 kvar=)

torsdag 14 juli 2011 kl 22:08

liten tavla

Jaha nu var ett kalas över. Som vanligt var det ngt stressigt innan men vi hann det mesta av det jag tänkt. Bakade både whoopies och den franska chokladtårtan från Leilas nya programserie – hade räckt med chokladtårtan. Båda var goda men väääldigt mastiga och när alla tagit en bit chokladtårta var de nöjda. Så när kalaset var slut hade vi ett helt fat med whoppies kvar och enligt receptet ska de ätas samma dag som de bakats. Som tur var ställde svärmor upp och tog hem dem då hon ska försöka frysa dem. Så summa kardemumma, chokladtårtan var kanon och behöver inte kombineras med varken whoopies eller någon annan kaka heller för den delen. Receptet till tårtan hittar ni här.

Nu ikväll var det tänkt att jag och Ida skulle springa men hon ringde när jag var färdigklädd och frågade om vi kunde springa imorgon istället. Hon var inte så sugen på att springa i regnet och för min del fungerar det lika bra att springa imorgon. Dock kom jag precis på att vi faktiskt ska till min bror och hans fru och fira deras födelsedagar imorgon kväll så det blir svårt för oss att komma iväg tillsammans. Får nog bli så att jag får springa ensam imorgon istället. Måste måste måste komma ut imorgon för idag har det blivit väldans mkt gott och jag behöver röra på mig imorgon för att försöka kompensera för det.

Sov så gott och förresten, tack för att ni vill vara med och tävla :-)

Kram Ida

Skriv ett svar