Add Comment Register

1 kväll kvar…

torsdag 5 juli 2012 kl 21:00

oii oii oii

Ja nu är det 1 kväll kvar tills dess att Guttens semester börjar – jag längtar. Eftermiddagsveckorna är verkligen inte roliga, det är tufft att vara ensam från 14.30 och ha hand om allt fram tills nattning (ja fram till 01). Tack och lov väntar 5 veckors semester, det är välbehövligt. Tror att jag ska försöka få till varsin dag med egentid för oss båda. Det vill säga, en dag får Gutten helt för sig själv och en dag får jag helt för mig själv. Dessutom ska jag ta en dag då jag bara hittar på något med Thea, respektive en dag då jag bara hittar på ngt med Ellie. Vad får de bestämma. Annars är sommaren skapligt obokad. Kommer bli en del tid i källaren men i övrigt blir det spontana utflykter och VILA.

I eftermiddag har jag träffat gulliga Carolin med barn – skitmysigt som vanligt. Jag och Carolin är båda inredningstokiga och dessutom drömmer vi oss gärna bort i inredningsprojekt. Härligt att ha en like. Ikväll gräddar jag fröknäcket och snart ska jag ner i tvättstugan. Måste även vattna lite ute, känns lite segt faktiskt. Hoppas att ni har en mysig dag!
Kram

Skriv ett svar