Add Comment Register

120 frallor senare…

tisdag 6 september 2011 kl 21:25

sneak peak från Carolins butikEn liten bild från Carolins butik, Lillatussilago.se

Ja idag har jag haft massproduktion av ”snabba frallor” här hemma. Emma hörde av sig imorse och frågade om vi kunde baka ”lite” till Olles dop. Visst, baka är ju alltid kul, men nu, 120 frallor senare är jag inte sådär görsugen att slänga ihop en deg. Bakningen gick bra iaf, likaså träningen imorse. Ida och jag var ju på gymmet och där fanns både ny crosstrainer, ny träningscykel och ett nytt löpband. Så det blev lite crosstrainer och cykel som uppvärmning och sedan körde vi lite maskiner för att träna styrka i mage och armar. Helt otroligt vad otränad jag är i både armar och magen. Men det ska det bli ändring på nu i höst och vi börjar imorgon. Jag och Ida har anmält oss till Box (håller tummarna för att den blir av) och på torsdag ska vi till gymmet. Sen blir det att löpträna på fredag och söndag. Kan ju inte slarva med det nu när Göteborgsvarvet väntar.

Ikväll blev det Lasagne och jag gjorde 2 stycken. Är så lycklig för imorgon kommer Elisabeth hit med sina gullungar och då blir det lunch tillsammans och på grund av det blev det storkok nu ikväll. Just nu är det TV som gäller och för tillfället kikar vi på Kaos i Båstad – halvbra.

Nu är jag lite småhungrig – igen. Ha det så gott!

Skriv ett svar