Add Comment Register

14 dagar och det känns skitbra

söndag 8 juli 2012 kl 12:41

kattlinne

Ja idag har det gått 14 dagar sedan jag senast åt en godisbit, drack en läsk eller åt en kaka. Känns skitbra och jag är faktiskt inte ens sugen just nu. Kanske är det för att vi ätit LCHF muffins och hittat recept på både LCHF chokladpudding och LCHF chokladpaj – det känns ju lite hoppfullt. Livet får ju inte bli för tråkigt bara för att man väljer att hålla sig borta från sött. Målet är ju som sagt att vara helt socker- och kolhydratsfri i 4 veckor och sedan ta en dag i veckan då jag kan få äta ngt litet sött eller ngt med kolhydrater (om jag nu väljer att göra det).

Idag blir det hemmafix. Nu ska Gutten fixa lite med veden och i eftermiddag ska jag städa garaget. Hade gärna haft en lugn dag inne men det är alltid skönt efter att man fått lite gjort. Det är väl nackdelen med att bo i hus – det finns alltid något man borde göra=(

Förutom att fixa hemma ska jag även hinna med en löptur. Vet inte hur lång den blir, kanske runt 5-6 km. Det har bara blivit 2 träningspass den här veckan och målet är ju minst 3 pass=)

Nej nu måste jag ordna med maten.

Vi hörs!

Puss

Skriv ett svar