Add Comment Register

24 timmar räcker inte

onsdag 6 juni 2012 kl 08:54

sovrum klädställning

Nej 24 timmar på ett dygn är långt ifrån tillräckligt! OM jag fick bestämma skulle ett dygn ha minst 36 timmar och av dem skulle jag få 2 timmar pysseltid. Pysseltiden skulle jag lägga på det där lilla extra som jag aldrig hinner fixa med, till exempel vårt trädgårdsland som behöver lite kärlek. Är så trött på att bara hinna med det nödvändiga och det där plockandet som jag faktiskt gör varje dag. Varje dag plockar jag fram samma saker och varje kväll städar jag undan samma. Ingen kritik mot min kärlek som har skött om vårt hem jättebra den här veckan men visst är det tråkigt att aldrig få göra finliret i hemmet utan bara göra grovstädningen hela tiden. Nej jag skulle vilja hinna med lite rensning av garderoberna, lite trädgårdsfix, lite jobb i tvättstugan och lite pyssel med symaskinen. Kanske blir det lite bättre när jag blir helt ledig från och med 1 juli. Ska nämligen vara helt mammaledig i 3 månader och det ska bli helt underbart. Visst, jag jobbar bara ca 48 timmar i månaden men eftersom jag jobbar 20 timmar av dem varannan vecka blir det lite väl intensivt när jag samtidigt ska hinna med det som föräldralediga ska fixa med.

Idag väntar som sagt firande av fina Niclas som inte har en aning om vad som väntar honom. Killarna ska dra iväg med honom till Torpön nu på förmiddagen och vi tjejer ska träffas lite senare för att fixa med lunchen. Håller tummarna för att vi alla får en fin dag (och att min dåliga karma lämnat mig).

kram

En kommentarKommentera »

  1. Sofia - Hildas hem

    Jag håller med, dygnet skulle ha fler timmar. Det är så mycket man vill hinna med :)

    Stort tack för din fina kommentar om min blogg, den gjorde mig väldigt glad och får mig att vilja blogga i hundra år till – minst :)

    Jag önskar dig en härlig dag!
    Kram Sofia

Skriv ett svar