Add Comment Register

3:e dagen LCHF

tisdag 26 juni 2012 kl 08:53

Mollypuss

En typisk Mollypuss (& min stora näsa)

Ja idag börjar min 3:e dag med LCHF. Känns helt okej även om jag för tillfället skulle kunna ge mycket för en smörgås. Det jobbigaste är verkligen att vara utan brödet, godiset funkar förvånansvärt bra för en sockerråtta som mig. Vi har ju haft LCHF tänket sedan innan jul men jag har kombinerat dieten med både kolhydrater och socker medan Gutten har varit riktigt duktig och strikt. Kanske mindre förvånande att han har minskat i vikt medan jag har ökat=)

Men nu kör vi. Tänker även köra stenhårt med träningen. Blev inget pass förra veckan, mycket på grund av att jag var förkyld men sen var det även Guttens eftermiddagsvecka. Under de veckorna har jag haft skitsvårt för att träna, dels för att jag jobbat på fm när han varit ledig men även för att eftermiddagen blir så intensiv med allt som ska fixas. Måste bli bättre på att köra egna pass inomhus eller i trädgården. Det finns ju egentligen inga ursäkter. Den här veckan tänker jag börja med en rivstart. Sprang ju igår, ska köra spinning ikväll, träna med fina Elisabeth imorgon och på torsdag blir det cirkelträning. Sen får jag se vad det blir i helgen, tänker köra lite av tänket i ”Älskling du har blivit en tjockis” även om det bara blir ett pass per dag.

Nu väntar frukost. Har 5 barn här idag då jag har lånat hem brors barn. 1 försvinner till en kompis lite senare men till frukosten stannar han iaf=)

4 kommentarerKommentera »

 1. カラコン 度あり 即日発送

  度ありカラーコンタクトレンズを即日発送してくれくるショップを探していました。電話の対応もよく、ストックも豊富で配送料無料だと、いうことありません。いつもまとめてカラーコンタクトを購入するのですが、買い置きのカラーコンタクトが減ってくると心配になるので、オーダーして即日配達してくれるショップは、非常にありがたくいつも感謝しています。そんな中、対応が早いショップを比較するHPを発見しました。ECサイトを選ぶ上で、参考にしていただければ幸いです。

 2. prednisone

  Appreciation to my father who stated to me about this website, this webpage is actually amazing.

 3. little blue pill

  Hello to every body, it’s my first visit of this weblog; this blog carries awesome and genuinely
  fine information in support of readers.

 4. identify pill

  Hi there! I’m at work browsing your blog from my new iphone 3gs!
  Just wanted to say I love reading through your blog and look
  forward to all your posts! Keep up the superb work!

Skriv ett svar