Add Comment Register

4 timmars icke ostörd sömn

måndag 5 december 2011 kl 09:21

Ja inatt blev det 4 timmars icke ostörd sömn. Har mig själv att skylla eftersom jag höll på att kolla framkallning av julkorten in på sena natten och vid det här laget vet jag ju att Molly sover skitdåligt på nätterna och att sovmorgon bara är att glömma men ändå kom jag inte i säng. Men inget ont utan ngt gott, nu är julkorten beställda iaf och jag tror/hoppas att det kommer bli finemang. Fick egentligen inget besked om troligt leveransdatum så detta blir spännande.

Kroppen mår rätt bra trots löpningen igår. Känns lovande inför kvällen. Vi har ju babysim före löpningen och det är ju inte direkt världens bästa uppladdning att plaska i en varm pool före träning. Man blir ju så förbaskat dåsig. Men ut ska jag och fan vad tacksam jag är över att ha Ida som träningspartner. Man vill ju inte svika och skita i träningen när man har bestämt och när motivationen tryter så finns ju lojaliteten där och pushar.

Nej nu ska vi gå till öppna förskolan.

Hörs senare.

Kramen

Skriv ett svar