Add Comment Register

6 timmar senare

torsdag 6 oktober 2011 kl 14:58

Kommod

Nu är min andra arbetsdag slut. Skulle egentligen ha kört till 16.30 men på grund av en läkartid för Thea och tack vare flextid från i våras kunde jag åka hem redan nu. Är ganska skönt med en mjukstart såhär i början. Har gått riktigt bra att vara ifrån Molly trots allt. Fanns så mkt att göra på skolan och sen var jag ju hemma på lunchrasten och ammade sötnosen så jag hann inte känna av att jag var ifrån henne. Märkte vid lunchen att jag inte var ensam om att vara trött, lillan var helt slut hon också och det märks att vakennätter tar även på henne. Håller tummar och tår korsade för att det inatt ska bli lite mer sömn iaf. Man blir ju så otroligt korkad när man är trött, jag fattar ingenting och blir helt borta.

Nu ligger Molly och sover, Gutten är på VC med flickorna och jag ska nog plocka lite här hemma och bädda lite sängar. Det är nackdelen med att gå upp före övriga familjen – jag hinner inte bädda sängarna. Är ju annars manisk när det gäller detta men det får göras nu istället. I eftermiddag är det egentligen Guttens träningsdag men jag har stulit lite tid för ett spinningpass. Får se hur det kommer gå, känner på mig att det kommer bli riktigt kämpigt och nackdelen är att jag tycker att spinning är ganska tråkigt. Får se det positiva, rumpan och låren blir ju faktiskt lite snyggare när man cyklar. Nej nu är det plock som gäller och sen fika när familjen kommer hem igen.
Kram på er

Skriv ett svar