Add Comment Register

7.7 km tortyr

torsdag 5 juli 2012 kl 13:22

noanoaskärp

Theas nya Noa Noa skärp från oiidesign.se

Mmmm, nu har jag ”frivilligt” utsatt mig för tortyr under en 7,77 km lång runda som pågick i 45:42 minuter (för att vara exakt). Kan väl inte direkt påstå att det är direkt smart att ge sig ut kl 11.30 i sommarvärme och delvis solsken men vad gör man inte när man är hopplös på att planera. Ville ju så gärna träna idag och alternativet hade ju varit träning på tomten vilket jag inte kände för idag. Men nu är det gjort iaf och gött kändes det efteråt. Trodde nämligen att jag skulle få ge upp efter 2 km så att ta sig vidare de andra 5 km var ju helt underbart.

Är verkligen taggad när det gäller träning och kost men saknar Boxpassen som jag och Ida körde på simhallen under hösten och början av våren. Men detta ska jag råda bot på nu. Jag och Gutten har precis klickat hem ett par mitsar från Hobbex.se (vi har redan handskar) så nu kommer jag att kunna boxas ute på gräsmattan med min karl – jippi. Två flugor i en smäll  – jag får både träning och möjligheten att slå på min karl, kan det bli bättre?! Mitsarna från Hobbex var (nästan) precis sådana som jag önskat ett bra tag men varit för snål för att köpa. Vill ju ha mitsar där fingrarna håller fast mitsarna, inte såna där bara två enkla remmar håller dem på plats. Tycker att såna mitsar är svåra att hålla i. Nackdelen med de mitsar vi precis klickat hem är väl att det endast är fingrarna som håller mitsarna på plats, det hade ju varit bra med en extra rem över handryggen också men förhoppningsvis ska de fungera ändå.

Åh luktar sådär härligt. Kanske ska slänga mig i en dusch så att resten av familjen slipper storkna vid matbordet. Pöss!

Skriv ett svar