Add Comment Register

Aldrig lagom

måndag 9 december 2013 kl 21:50

pepparkaksbak

Pepparkaksbak från förra veckan. Mollys favorit var att banka in mjöl i degen. Men visst har vår busunge en härlig glugg?! Jag håller både tummar och tår för att den ska få vara kvar även när lillan får sina permanenta tänder. Den påminner mig nästan varje dag om min pappa. Han hade precis en sådan glugg och tänk vad härligt om den får leva vidare i vår lilla buse.

Nä jag är verkligen inte duktig på att vara lagom när det kommer till sånt som mat, godis, kakor och annat ätbart. Det finns liksom inget stopp i mig. Jag är på väg mot en ny rekordvikt och jag skiter i det! Eller nä, det gör jag inte men jag orkar inte bry mig just nu. Jag tänker ta tag i det men just nu känns det meningslöst eftersom jag vet att jag kommer att hetsäta godis under julen. Jag kommer att tillåta mig detta men fr o m den 26 december är det fan stopp. Jag vet att jag har sagt det förut men nu är jag helt säker. Alternativet är att köpa en ny garderob och det har jag fasen inte råd med. Visst, nyårsafton blir det ju säkert lite gott och det får det bli, men däremellan och därefter ska jag hålla mig ifrån så mycket sött jag bara kan. Jag var ju typ sockerfri ett tag och det gick riktigt lätt men så var Gutten tvungen att köpa hem en chokladkaka á la Favoriten och då var det kört. Så nu vet ni det. Jag har hetsätit hela hösten och håller på att slå PB i vikt.

Jaja, nog om mitt frossande och min viktnojja. Vi har haft en bra och rolig dag. Dock bröt Thea ihop helt när Gutten råkade stänga av klockan på min telefon när hon tog tid för hur länge hon skulle orka snurra. Ibland anar man verkligen inte vad som ska utlösa en kris hos de små hjärtanen och här handlade det säkert om trötthet i grunden.

Nej nu ska jag fixa i ordning mig och ta tidig kväll. Har rätt många timmar att ta igen känner jag.

Puss och kram

Skriv ett svar