Add Comment Register

Allt klart!

torsdag 27 februari 2014 kl 20:06

hallbyrå med glob

Ja herregud vilken skön känsla det är att slå ner ändan i soffan med vetskapen om att alla måsten (åtminstone nästan) är fixade. Gutten jobbar ju eftermiddag idag och det innebär en intensiv kväll för min del. Dagen började ju inte optimalt heller. Ellie blev ju magsjuk imorse vid 03.30 och efter det blev ju sömnen inte riktigt vad den ska vara. Eftersom inte båda kan vara hemma, även om vi egentligen borde det (känns ju inte alls kul att riskera att smitta andra) så åkte jag till jobbet men jobbade en lite kortare dag. Gutten började ju jobba 15.30 och därför valde jag att flexa ut så att vi slapp vabba ngt överhuvudtaget idag. Underbart med tanke på att vi redan vabbat 2 dagar den här veckan och gud vet hur många fler dagar den här månaden.

Med vetskapen om att Gutten skulle vara borta hela eftermiddagen åkte jag hem 30 minuter tidigare än vad jag egentligen behövde. Av de 30 minuterna spenderades 27 minuter i löparspåret – härligt!! Helt sjukt hur lycklig man kan bli av träning. Gutten var redo att åka när jag kom hem från löpningen och sedan dess har det varit jag och barnen. Ellie har inte kräkts ngt mer men har varit väldigt trött (precis som jag). Men alla töser har badats, tjejerna har efter önskemål ätit pannkakor, jag har lagat mig currykyckling, flickorna har fixats för kvällen, nattsaga har lästs, hemmet har plockats i ordning och kaninburen har fått sig en ordentlig städning.

Visst jag skulle behöva sortera de 6 IKEA-kassarna med tvätt uppe i sovrummen men det skiter jag i. Nu sitter jag istället i soffan, framför Lyxfällan, med min blommiga tekopp och njuter av den där känslan som jag skrev om i början av inlägget. Kommer nog spendera en liten stund inne på Panduros webshop eftersom lite presenter till Thea behöver inhandlas innan dusch och sängen.

Hoppas att ni som hittar in har haft en bra dag!

Kram

Skriv ett svar