Add Comment Register

ÄNTLIGEN – nu blev jag glad

tisdag 26 juni 2012 kl 16:02

LCHFbröd1

Japp, nu är jag såååå glad. Har äntligen hittat ett LCHF bröd som faktiskt (nästan) smakar som ett riktigt bröd. Smakade härligt med en bit Boxholmsost (den bästa osten i Världen) på och en kopp te till. Så nu äntligen borde jag kunna fixa detta=) Receptet hittade jag här. När jag bakade brödet passade jag även på att blötlägga frön till ett knäckebröd och fixa pajbottnen till den Tacopaj vi ska äta ikväll.

Annars har jag varit en riktig häxa idag. Är så jäkla trött och har inte alls haft tålamod med Thea och Ellie. Stackars Tuva, hon blir väl livrädd för sin faster som hela tiden blir arg. Men ibland är det som att barnen känner på sig att man har en dålig dag och då pushar de än lite extra =(

Kanske jag får lite mer energi efter kvällens spinningpass. Det ser jag fram emot

Pöss!

Skriv ett svar