Add Comment Register

Är det såhär det känns att vara ”utvilad”

torsdag 5 januari 2012 kl 09:32

tapetrullar

De senaste dagarna har jag vaknat med en lustig känsla i kroppen. Tror faktiskt att det kan röra sig om energi men jag är inte helt säker. Var ju nästan 8 månader sedan som jag vaknade med samma känsla. Molly har haft flera bra nätter då jag endast behövt gå in till henne en gång per natt för att ge välling – heeeelt underbart! Att gå från amning 5-7 ggr per natt till det är ju succé. Känner mig som en annan människa på dagarna också och mitt tålamod har äntligen återvänt. Jag börjar känna igen den mamma som fanns innan Molly föddes. Det är först nu jag inser hur viktig sömnen är för ens välmående och hur man fungerar och det känns som jag har fått en ny chans att bli en bättre mamma. Love it!

Nu är flickorna lämnade på dagis, Molly sover i vagnen och jag har satt på tekokaren. Ska göra en snabbvisit i tvättstugan men sen tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med en kopp te i handen. Ska hälsa på Majsan i hennes nya lägenhet lite senare innan jag hämtar barnen. Är lugnast att åka dit utan hela barnaskaran eftersom Majsan inte själv har barn och därmed saknar leksaker = kan bli katastrof när barnen börjar leka med porslinet. Sedan, när det blir dags att hämta flickorna, ska vi fara raka vägen in till Tranås och hämta madrassen som jag har reserverat plus en annan rolig grej som jag hittade på Facebook (bild kommer på den).

Nu ska jag njuta av att vara barnledig.

Pöss!

Skriv ett svar