Add Comment Register

Återfall

måndag 18 november 2013 kl 21:40

dockskåp2

Fortsättning dockskåp. De underbara små möblerna till huset kommer från Le Toy Van . Otroligt prisvärda. Man fick hur mycket som helst för pengarna plus att de är så söta.

Ja idag tog jag ett återfall. Det var egentligen inte frivilligt utan snarare oundvikligt med tanke på den otroligt goda kladdkakan som Thea rört ihop. Min tjej på 7 ½ år är nämligen en fena på att baka. Dessvärre blev det ju inte bara en bit utan 2 större, =p. Hade känts något bättre om jag åtminstone tränat men inte ens det gjorde jag utan kvällsmaten tog hela eftermiddagen att göra. Okej, nu överdrev jag lite men tid tog den. Jag gjorde potatisbullar och det var inte den smidigaste rätten som jag gett mig på. Tillsammans med stekt fläsk var det dock en höjdare och både Molly och Thea åt riktigt bra. Ellie var inte så förtjust i potatisbullarna men fläsket slank ner utan protester.

Ikväll skötte Gutten sagoläsningen medan jag var ute på balkongen och satte dit den nya ljusslingan som mamma varit snäll och införskaffat i Ullared. Blev kanon men tog bra mycket längre tid att sätta dit än jag föreställt mig. Fick börja om FLERA gånger eftersom jag antingen virade för tight (=belysningen räckte inte) eller för luftigt (=blev kvar flera meter på slutet). Kan lova att det var skönt när jag slutligen blev klar. Passade även på att fixa dit en ny belysning runt trappräcket på baksidan men den gick snabbare. Så skönt att ha fått upp slingorna. Gjorde ju trappen på framsidan redan förra veckan (+ trädde granris runt trappräcket) och det gör så mycket nu i mörkret. Vi har ju ännu inte fixat något permanent utebelysning så den här årstiden är det ju hopplöst mörkt hos oss. Det är lite därför jag är så snabb med att tända ljusslingorna; det blir lite som att ha utelampor.

Dagen har varit bra. Jag vabbade ju med Thea eftersom hon är så himla snorig och eftersom hon hostade en del imorse. Hon har dock varit pigg under dagen så vi får se hur det hela utvecklar sig under natten. Jag ställer in mig på att jobba imorgon och sen får jag se i vilket skick Thea är i när hon väl vaknar.

Ikväll blir det tidig sänggång. Igår kom vi inte i säng förrän klockan 23.45 och det är alldeles för sent när man ska gå upp 5:30.

Sov så gott!

Kramar

Skriv ett svar