Add Comment Register

Att göra-lista

söndag 10 juli 2011 kl 13:06

Jag tycker om listor, de bringar ordning i kaos och det ger alltid en känsla av lycka när man kan stryka över ngt som man fått avklarat. Sedan en tid tillbaka har jag en massa idéer som jag vill förverkliga, det som har saknats är tiden. De flesta av idéerna är faktiskt gratis eftersom vi redan har det mesta av materialet hemma medan andra skulle kosta endast några kronor i materialkostnad. Nu när vi äntligen är lediga tillsammans känner jag ju såklart hur det kliar i fingrarna. Punktar därför upp lite av det jag vill försöka fixa under dessa 4 veckor som vi har tillsammans.

todolistsommaren2011Som ni märker finns en massa saker som jag vill göra men ska försöka fokusera på familjen och semestern också :-)

Ha det så gott!

Kram Ida

En kommentarKommentera »

  1. ~marita~

    Din lista verkar kul. massor pyssel och fixande.
    tror jag ska göra en lista bara vi gjort vår resa..sen blir det hemmaliv igen.
    ~marita~

Skriv ett svar