Add Comment Register

Barnvänlig middag och dagens

onsdag 13 juli 2011 kl 22:42

Dagens måltid torsk

Idag har varit en väldans händelselös dag för min del. Under förmiddagen lånade jag hit min brorsdotter för lite lek med mina filurer. Blev såklart både fika och lunch också för alla tre tjejerna innan L var tvungen att åka hem. Därefter tog vi det lugnt, Molly var vaken mkt så det blev mkt kel och gos med henne. Senare under eftermiddagen messade Emma och frågade om vi skulle ta en PW och jag var inte sen att hänga med. Är så skönt att komma ut lite ensam(okej Molly var ju med), få umgås med vänner och att dessutom kombinera det med motion är ju inte så dumt :-) Vi bestämde att vi snart ska komma dit på middag, ska bli mysigt.

När jag kom hem var det dags för matlagning. Det är Guttens träningsdag idag och jag släppte iväg honom och tog ensam tag i maten. Det kan bli kanon eller kalkon, idag blev det kanon. Vi åt en ny maträtt som blev jättegod och det bästa var att tjejerna tyckte om den massor, kommer definitivt laga den igen. Ni hittar den här

Nu är det TV-mys som gäller.

Kram Ida

En kommentarKommentera »

  1. dellasmamma

    Svar: Härligt! Vi östgötar är de bästa! 😉
    Aha, själv är jag inbiten Finspångare.

    Kram

Skriv ett svar