Add Comment Register

Blir så matt

tisdag 26 november 2013 kl 21:47

 mysfrukost

Ja usch vad trött jag blir. Jag har ju i tidigare inlägg klagat på alla utgifter vi har haft under året. Många har ju ändå varit självvalda så de är väl egentligen inget att gnälla om. Däremot är det ju sååå tråkigt att få de där kostnaderna som egentligen varken syns eller gör någon direkt skillnad. Som nu till exempel… nu har keramiken i vår förugn till vedpannan gått sönder och därmed kan vi inte elda i den. Skitkul! Gutten håller på att undersöka om vi själva kan reparera detta men det kommer både kosta pengar och ta tid och mitt i vintern så är det ju dålig timing också. Vi har sån jäkla otur. Dessutom vill vi ju inte kosta på pannan en massa pengar eftersom vi har planer på att byta till bergvärme så småningom. Åhhh, nu skulle jag verkligen vilja vinna lite pengar. Jag skulle f-n bli tacksam för ett par hundratusen. Det skulle lösa detta med uppvärmningen iallafall och det skulle räcka för mig. Är faktiskt inte så jättegirig när det kommer till pengar. Vi har ju varit med i Postkodlotteriet under flera år nu men det enda som vi har vunnit är en jäkla bok. Vi har lagt flera tusen på vår lott som vi har prenumererat på under några år nu och så har de mage att försöka lura på mig ännu en lott. Kan lova att jag var LITE giftig när försäljaren ringde oss för ett tag sedan. Hade det inte varit för att vi kan vårt lottnummer så skulle jag avsluta vår prenumeration direkt. Men tänk vad retligt om hela grannskapet vann direkt när vi gått ur. Snacka om ångest och så typiskt. Affärsidén som Postkodlotteriet har är ju skitsmart. En vanlig lott kommer man ju sällan ihåg numret på men deras lotter kan man ju inte förtränga ens om man försöker. Det blir ju ett måste att fortsätta vara med när man väl börjat prenumerera.

Nej nu ska jag sluta gnälla. Det blir att hålla tummarna för att det åtminstone blir en hyfsat smidig och billig lösning.

Idag har det annars varit en bra dag. Fullt upp på jobbet och dessutom jobbade jag över idag. Kvällen har mest innehållit matlagning. Hinns inte så mycket annat när man kommer hem klockan 17.

Nej nu ska jag samla mig lite. Blir fortsatt golvmålning ikväll.

Kram och håll tummarna för att vi hittar en smidig lösning på förugnsproblemet (och glöm inte att hålla tummarna för att jag ska få en fast tjänst om 80% på skolan istället ;))

Skriv ett svar