Add Comment Register

Den bästa stunden på dagen…

måndag 13 augusti 2012 kl 20:49

busunge

Världens busigaste charmtroll

är på kvällen när man sitter med tekoppen i soffan, barnen ligger nybadade och mätta i sina sängar och jag plockar fram kvällspysslet=D

Det här är Guttens första arbetsvecka och han jobbar eftermiddag. Det innebär att eftermiddagarna är rätt så intensiva men att kvällarna är min belöning. Då får jag chansen att andas ut, samla lite energi och mysa framför TV:n. Eftersom vi för tillfället renoverar har jag ju barnen hela dagarna (vilket jag även haft ganska mycket under semestern också) och till och från har vi tröttnat på varandra jag och tjejerna. Just nu funkar det dock riktigt bra. Visst, jag får mina utbrott men jag känner mig ändå inte som en ”dålig” mamma. Jag vet att jag gör så gott jag kan och sommaren har präglats av fokus på barnen.  Jag tycker faktiskt att mitt tålamod har ökat och det känns så skönt.

Angående renovering, vi tar ju in offerter på putsning/lagning av vår fasad och satan i gatan vad dyrt det är. Visst vi var ju förberedda på att summan skulle sluta högt men än så länge ligger en offert på över 268 000 och en annan på 254 000=p Man skulle ha blivit putsare. Vi väntar på ytterligare offerter men vi får nog räkna med att det kommer kosta oss ungefär en kvarts miljon att få en hel fasad. För det är just så det är. De kommer att lappa i det som är/kommer bli trasigt, måla om och fixa grunden. Läste just i en offert, bara hyran av byggställningarna kostar oss 40 000:-, det är ju sjukt mkt. Men förhoppningsvis får vi ett fint hus även på utsidan och det är ju värt mkt i sig.

Nu ska det pysslas lite.

Pöss!

Skriv ett svar