Add Comment Register

Den som väntar på ngt gott

tisdag 11 september 2012 kl 10:06

Savoy

Väntar ofta för länge;) Nävars, men ibland går tiden alldeles för sakta när ngt roligt väntar. För min del handlar det om ngt kul vi ska göra i höst jag och min älskling. Ngt för att fira våra 10 år tillsammans… Nämligen en liten hotellvistelse, yeayyy. Ska bli så jäkla skönt, 1 dygn bara jag och min finaste. Drömmen hade såklart varit en hel helg tillsammans men när man är föräldraledig, vilket ju jag är, så tillåter inte ekonomin för stora utsvävningar. Dessutom så är det inte helt lätt att leja ut 3 barn. Våra föräldrar är underbara som ställer upp en natt och det känns faktiskt lite fräckt att istället fråga om 2=) Nä, jag är helnöjd med vårt dygn. Hotellet vi ska bo på verkar toppen, bilder kan ni se ovan. Visst är det fint?!

Puss så länge!

Skriv ett svar