Add Comment Register

Det kommer bli så jäkla bra

torsdag 30 augusti 2012 kl 08:55

Jepp, det kommer bli sååååå fint och tänk vad härligt att det äntligen blir av. I 7 år har vi pratat om att vi måste fixa fasaden och nu i oktober, exakt 7 år efter att vi köpte vårt hus, kommer en firma hit och reparerar den puts som är trasig och målar hela huset. Dessutom ska de måla takutsprång, vindskivor, husgrunden, stuprännorna samt fixa vår stentrapp. Hur bra som helst ju!!! Kvar för vår del blir balkongen som ska få nytt räcke, de två altanerna som ska byggas och fönstren som måste skrapas och målas. Sen är ju huset som nytt. Piece of cake liksom;) Nä men det ska nog bli bra. Bävar lite inför fönstren men ska banne mig göra ALLA nästa år. Åhh, längtar tills utsidan blir fin och vi har fått våra altaner. Då kan jag äntligen planera trädgården lite bättre.

Ja igår var vi ju på banken och fick ett lånelöfte. Så fort vi kom hem ringde vi den firma som vi ville anlita. Har faktiskt haft ute 5 olika företag som skickat oss offerter och den här firman var både bra prismässigt och har ett gott rykte så detta känns kanon.

Idag blir det lugnt. Tjejerna är i skolan och på dagis, Gutten ska fixa i källaren och lunchen ska vi äta hos svärmor och svärfar. För min del blir det lite städning, men bara lite=) Ska kanske sätta mig och beställa en luftavfuktare. Vår gav ju upp för ett par veckor sedan och det är verkligen hopplöst att få tvätten torr i källaren utan den. Så tråkiga pengar bara=p

Nä nu ska jag väcka Gutten.

Puss!

Skriv ett svar