Add Comment Register

Det stora eldprovet

söndag 11 december 2011 kl 08:06

Ja gårdagen satte verkligen både Guttens och min vilja samt karaktär på prov. Först genom att Thea, och senare även Ellie, satt flera timmar och gjorde pepparkakor. Den degen är ju så go. När sedan barnen sov började det riktiga eldprovet. Då bakade jag deg till ett pepparkakshus, chokladcookies ‘à la Leila, chokladknäck, rocky roads och chokladrutor. Kan lova att all choklad var såå frestande, jordnötterna luktade himmelskt och cookiesarna var ren tortyr :-) Men vi fixade det och idag ska vi faktiskt fortsätta baket. Dels ska ett hus byggas men även lite julgodis ska bakas. Tur att min brors och Guttens brors familjer kommer hit dagen innan julafton och hjälper oss att äta upp godiset. Temat för den kvällen är just julgodis, glögg och såklart lite käk. Ska bli jättemysigt!

Gutten o jag har bestämt oss för att vara socker- samt kolhydratsfria fram tills den 23:e. Vi får se hur det går. Motivationen finns där iaf och jag ska försöka förtränga godiset i kylskåpet.

Idag väntar först bak av ett LCHF knäcke och därefter en PW med Ida och våra hundar. Lite senare ska vi på lunch hos svärmor, en LCHF anpassad sådan 😉
Hörs senare!

Skriv ett svar