Add Comment Register

Detta önskar sig Molly (enligt mig)

måndag 2 april 2012 kl 08:03

Mailegsaker

Ja jag har hittat en massa fint som skulle passa in bra i Mollys rum. Samtliga saker är från Maileg och de är helt bedårande. Att kalla dem leksaker känns fel, men jäklar vad gulliga de är. Dessutom har vi leksaker så det räcker till både Molly och tjejerna så varför inte satsa lite extra på rummet. Nej det blir nog lite sånt här iår till Molly. Men då återstår att bestämma inköpsställe. Jag har kollat några återförsäljare och jag har nästan bestämt mig för en butik. Men det skadar ju inte att slänga ut frågan i bloggen – vet ngn här vart man kan köpa Maileg billigt?? Tror inte att det skiljer sig så hemskt mycket mellan butikerna men ni vet, många bäckar små.

Idag kan det bli öppna förskolan. Måste bara kolla upp att det verkligen är ngt. Det är ju trots allt påsk snart och det kan påverka öppettiderna men jag hoppas att vi kan komma iväg på det. Både jag och tjejerna behöver komma ut lite.

Hörs senare!

Kram

Skriv ett svar