Add Comment Register

En dag avklarad

måndag 11 juni 2012 kl 20:27

trasmatta

Ja snart är första dagen utan socker avklarad – har gått bättre än väntat. Tyvärr brukar det ju inte vara 1:a dagen som är mest kämpig utan snarare dag 3 eller 4. Men skitsamma, det ska gå bra det här *förtränger alla mackor & knäcken som jag käkat idag*.

Dagen har varit okej, hämtade min goa brorsdotter vid 12.30 så barnen har haft kul. Jag har väl mest varit ensam som vanligt, har pratat en del i telefon med Caroline och även med Jessica och det har varit min räddning idag.  Blir så less på att vara ensam, känner mig ensam och har funderat en hel del idag. Är så skönt när Gutten kommer hem, då får man ju äntligen en vuxen att prata med och något annat att tänka på. I eftermiddag kom även svärmor och svärfar hit. Vi träffas alldeles för sällan och det är mysigt när de kommer lite halvspontant. Har turen att kunna prata om nästan allt med svärmor så där blev det lite ”tjejsnack”. När de gick hem väntade de vanliga kvällsbestyren och nu har vi bänkat oss i soffan framför kunskapskanalen och ngt program om gorillor. Riktigt intressant faktiskt.

Sov så gott, det ska jag försöka göra.

Skriv ett svar