Add Comment Register

En Diva i skogen

lördag 30 juni 2012 kl 16:45

20120630-163555.jpg

Ja imorse var en Diva och en sliten 3 barnsmamma ute i skogen på en PW. Himlans mysigt då vi har en liten slinga på andra sidan vägen. Det känns så gott att få ge Diva en riktig skogspromenad, hon avskyr ju att gå på stan. Jag höll ett högre tempo och kände faktiskt av gårdagens träning på gymmet. Skämde ju ut mig fullständigt där med mina papper med instruktioner och droppen var väl när jag var tvungen att kolla en video i mobilen för att se hur en övning skulle utföras. Men alla är vi nybörjare ngn gång, på måndag ska jag dit igen, lite bättre förberedd=)

Idag har jag hjälpt Carolin i butiken några timmar. Var skitkul och det kom en massa kunder, många som man känner igen. Jag älskar verkligen att serva personer på det sättet. Jobbade flera år i en spelbutik när jag var yngre och 1 år på bank innan jag började studera. Kan faktiskt sakna den typen av jobb ibland.

Nu sitter vi i bilen på väg till Gränna. En helt spontan utflykt vilket inte är likt oss men mysigt ska det bli. Det vankas minigolf och sedan ett restaurangbesök.
Puss

Skriv ett svar