Add Comment Register

En helt underbar kväll…

tisdag 29 januari 2013 kl 22:58

…tillsammans med världens finaste vänner är  nu slut. Tänk att man kan ha så kul utan alkohol med sina 3 bästa vänner??!!!! Kvällen har bestått av en massa skratt, en hel del mat, mycket prat och pyttelite allvar. Är så glad att våra vägar korsades sådär konstigt för över 6 år sedan. Vad skulle jag göra utan min fina Elisabeth, min sköna Malin och min goa Cissi??? Kan inte ens föreställa mig en framtid utan mina fina vänner. Kvällens inlägg får helt enkelt vara en hyllning till mina tre tjejer – Tack för att ni finns brudar!!!

Kram och sov så gott!

2 kommentarerKommentera »

  1. baravaraida

    Fina fina Cissi!!!!!!!!!

  2. Mumelimums

    Åååå min fina, underbara Ida. Så glad jag blev av ditt fina inlägg! Alldeles rörd. Men glöm inte att det var faktiskt du som förde oss samman, så jag skänker en rejäl hyllning till dig oxå! Vet inte hur jag skulle klara mig utan er. Att träffa er är som balsam för själen! 😉

Skriv ett svar