Add Comment Register

En liten kik

onsdag 12 februari 2014 kl 23:15

Ja kanske blir det mer än så, saknar faktiskt bloggandet :). Här är allt på topp. Både jag och sambon har inlett året med att satsa stenhårt på oss själva (till skillnad mot förra året som hade prioritering – huset). För min del innebär detta att jag numera tränar ca 5 ggr/vecka, att jag har börjat med mer strikt kost, att jag sköter om mig själv på ett helt annat sätt och att vi äntligen har unnat oss mer personliga ting. Det känns underbart och jag känner mig så mycket gladare. Nästa steg är att styra upp tiden med våra flickor. Hela familjen ska minska på skärmtiden och jag tänker att ett nytt mål för mig kommer att bli promenad till skogen eller lekparken varje dag när barnen stoppat i sig lite mellis. Förresten, kanske borde jag börja förbereda mellisen redan på morgonen så att vi kan ta med oss smörgåsar och yoghurt ut direkt när vi kommer hem. Det vore ju asmysigt. Då kan vi ju bara ge oss ut direkt när vi kommer hem och så slipper jag hela proceduren med utekläderna :p
Mmm… det tål att tänkas på. Hursomhelst, mitt nyårslöfte var att ta hand om mig själv och än så länge har jag hållit det.

Återkommer om träning och kost.
Puss puss

Skriv ett svar