Add Comment Register

Ensamstående…

måndag 24 februari 2014 kl 21:01

Dualitbrödrost

Min 4:e bebis som ankom nu i februari. En cremevit, helt fantastisk brödrost =p

Haha, ja idag har jag testat på livet som ensamstående till 3 underbara flickor. Gutten är iväg på jobbresa så jag är ”gräsänka” fram till imorgon kväll. Det var evigheter sedan som jag var ensam en hel dag med tjejerna så lite orolig var jag för att orken skulle tryta men tack och lov har det varit en toppendag. Vi har haft det riktigt mysigt och jag har faktiskt känt mig relativt lugn och harmonisk större delen av dagen. Eftermiddagen avslutades med att jag badade alla tjejerna och sedan bjöds det på pannkakor och våfflor. Läggningen gick också bra och det allra bästa var att den var klar redan klockan 19.40 – egentid!!!! Då väntade matfix för mig (broccolisoppa) och så Familjen Annorlunda – mitt absoluta favoritprogram. Så där sitter jag nu. I soffan, med tallriken på bordet, datorn i knät och Familjen Annorlunda på TV:n.

Imorgon väntar ännu en dag med VAB men nu är vi ju förberedda. Min snälla mamma var inne i Mjölby och fixade en megastor Canvasduk till oss. Har tänkt riktigt länge att jag vill måla en stor tavla tillsammans med barnen och nu ska det bli av. Imorgon ska vi börja på den men den lär inte bli klar då. Vill ju även att Gutten ska vara delaktig så vi får bara tjuvstarta lite då.

Nä nu kom visst min stora stumpa ner. Blir att följa med henne upp och sedan måste jag ge hund och kanin mat samt fixa kaninens bajslåda. Godnatt på er!

Kram

Skriv ett svar