Add Comment Register

Ett inre lugn

måndag 13 augusti 2012 kl 12:10

kalasbild

Ja vad lustigt det är. Jag som jämt är mest stressad i stan, jagar upp mig för allt och har tusen olika planer känner helt plötsligt ett inre lugn. Kroppen är avslappnad och jag är helt loj. Känner ingen direkt stress för tillfället utan bara det där lugnet. Hur fasen kan det komma sig?? Jag har ju fortfarande hur mkt saker som helst jag vill hinna göra, saker jag borde göra och dessutom de där skuldkänslorna för allt jag inte gör med barnen – det går liksom inte ihop med känslan i min kropp… Men det är väl bara att passa på att njuta. Kanske kroppen har kommit till insikt med att det inte hjälper att stressa upp sig. Man får beta av en sak i taget och se vad man hinner. Just det där med ett projekt i taget tror jag är superviktigt. Vi håller ju just nu på med källaren. Då är det viktigt att inte starta upp ngt mer även om jag vääääldigt gärna skulle vilja börja med att måla vår friggebod. Så snart källaren blir färdig kan nästa projekt påbörjas MEN FÖRST DÅ! Annars spär man bara på stressen och blir inte klar med ngt. Just den där känslan att bli klar med ngt är så viktig.

Vår källare har för övrigt tagit liiiite längre tid än vad som först var tanken. Dels tar det ju evigheter att klinka (även om älsklingen jobbar på duktigt). Men sedan fungerade ju inte heller min plan med färgsprutan som jag skickade efter för drygt en månad sedan. Jag packade upp den förra veckan eftersom jag skulle måla hela källaren. 4-5 timmar senare hade en meter vägg blivit målad – jävla skitspruta. Det visade sig att sprutan var trasig men innan jag kunde konstatera det var jag ju tvungen att rengöra den 100 ggr och prova på nytt, se om jag gjorde ngt fel och dessutom skruva isär delar som egentligen inte skulle skruvas isär (iaf inte enligt manualen men som företaget insisterade på skulle isär). Så där försvann en massa tid i onödan och jag har istället fått rolla alla väggar och tak. Företaget erbjöd mig en ny spruta men med tanke på kvaliteten och att det skulle dröja drygt en vecka till leverans avböjde jag. Ville ju sätta igång direkt, inte vänta en vecka. Tycker för övrigt att servicen på det företaget var under kritik…

Aja, nu ska JAG grilla. Har marinerat en fläskfilé och sett Gutten starta grillen. Han håller ju på i källaren så grillningen blir mitt jobb – spännande. Blir nog kremerad fläskfilé till lunch idag;)

Kram

Skriv ett svar