Add Comment Register

Ett litet presenttips!

fredag 4 maj 2012 kl 08:16

kastrullset

Molly fyllde ju 1 år förra veckan och vi hade ju valt tema ”matlagning” när vi handlade presenter till henne. Dels tillverkade vi en egen spis till gullungen men sedan handlade vi en massa accessoarer till spisen. En sak har jag redan visat, baksetet från Le toy van, men jag har inte visat det ursöta grytsetet som jag, efter mycket letande, hittade på BR leksaker. När jag tittade på deras hemsida såg kastrullen och stekpannan helt okej ut, när det kom hem blev jag så glad – det var så fint. Dessutom kostade det endast 149:- och det var fraktfritt vilket såklart var ännu en bonus. Så mitt tips är att kolla in denna sida om ni letar grytset till era barn, det är klart värt det och de har fortfarande fraktfritt=)

En kommentarKommentera »

  1. Sofie

    Åh vad glad jag blev nu! Leah har precis det märket fast i servis, med koppar och fat. Hon fick det i julklapp och jag har försökt hitta mer i den stilen men inte lyckats. Nu ska det beställas:)

Skriv ett svar