Add Comment Register

Fan vad ledsamt

tisdag 31 januari 2012 kl 10:22

Jag kikade just in på en blogg som jag faktiskt följde för ett tag sedan. Nu var det länge sedan jag läste den men fick ett infall idag. Blev tyvärr otroligt nedstämd när jag läste att denna relativt nyblivna mamma blivit ensamstående med sitt lilla barn. Av det jag kunde förstå utifrån gamla inlägg var det inget hon valt själv och jag fick en klump i magen av att tänka på hur denna tjej blivit fråntagen lyckan att vara en ”kärnfamilj”. Det är absolut inget fel i att vara ensamstående och det är klart att man är lika mkt familj då men om jag blev lämnad mitt i lyckan när man har ett litet mirakel så skulle jag bli helt knäckt. Jag inser att jag litar så otroligt mkt på Gutten, han är mitt livs kärlek och jag tror/hoppas att jag är hans. Men ändå kan man ju inte riktigt veta vad livet har att erbjuda. Usch om Gutten kom hem och släppte bomben att han inte ville mer, jag skulle få panik. Bara tanken på att inte träffa honom eller barnen varje dag känns skitjobbig. Nej det får inte hända! Hmmm… man ska inte ta varandra för givet, ska se om jag kan hitta på ngt kul att överraska honom med. Vi behöver lite romantik i vardagen.

Dagen har iaf börjat med en 45 minuters promenad. Slog nog nytt rekord också då jag nästan lämnade barnen i tid på dagis. Vi var ”bara” 15 minuter sena den här morgonen. Nu väntar tvättstugan på mig, dammsugaren är också lite sugen på att jobba och sen ska jag belöna mig med en kopp te.

Kram

Skriv ett svar