Add Comment Register

Festen blev lyckad men oj vad trött man är

söndag 27 november 2011 kl 21:54

give away

Alla kvinnor fick ett set med bokstäver, XMAS och ett recepthäfte med vår familjs favoritrecept. Karlarna fick en liten påse med chokladknäck

Ja festen blev såååå bra igår och allt tack vare våra underbara gäster. Det är så kul att få bjuda hem alla man tycker om och brukar umgås med, festa lite, spela volleyboll, prata och skratta tillsammans. Kände mig flera gånger under kvällen så otroligt lycklig över att ha så fantastiska vänner, syskon och svägerskor. Det är verkligen en ynnest att känna så fina människor, usch, blir tårögd bara jag skriver om det.

Kvällen igår bestod först av nästan 3 timmars volleyboll. Gästerna var uppdelade i 3 lag och alla gick in för spelandet, vissa lite mer än andra. Själv tycker jag att volleyboll är skitkul trots att jag är rätt värdelös på det. Men det är en sport där man blir lagom svettig, får ha kul som ett lag och där de flesta är rätt dåliga 😉 Under pauserna passade gästerna på att äta chips och käka ett bröd som jag bakat (recept kommer imorgon), prata och såklart dricka lite. Tyvärr vann inte mitt lag men jag är nöjd ändå.

Efteråt duschade vi, sminkade oss och åkte sedan hem till oss. Där bestod sedan kvällen av mat, efterrätt, prat, skratt och musik. Som avslutning försökte jag skicka upp en papperslampa för att fira in 1:a advent men det gick verkligen skitdåligt. Nej jag är så nöjd med kvällen, det var den bästa på mkt länge.

Nu väntar ett långt bad. Berättar mer om den här dagen imorgon.
Kram och hoppas att ni har haft en mysig första advent.

Skriv ett svar