Add Comment Register

Första babysimtillfället

måndag 29 augusti 2011 kl 21:26

meny v35

Japp så har man varit på babysimmet med Molly för första gången. Helt otroligt vad mysigt det är. Molly njöt och det gjorde vi också. Så härligt att vi får dela denna upplevelse med Emma, Daniel och Olle. En halvtimme passerar så fort och jag som egentligen inte alls tycker om klor märkte inte ens av vattnet. Shit vad jag älskar vår lilla plutta – hon var fasiken stencool i vattnet.

Annars har dagen varit jättemysig. Började med öppna förskolan imorse och efter det gick Emma och jag en PW på 5.5 km. Därefter blev det lunch och sedan var det dags att hämta gullungarna på dagis (är på gott humör idag, därav den puttinuttiga beskrivningen). Emma var kvar hemma hos oss medan jag hämtade tjejerna och hon stannade till 16.30, skitkul. Det bästa med Emma är att hon inte bryr sig om att man pysslar med annat när hon är här och jag hinner fixa fastän att jag har gäster – me like.

Nu håller Gutten på att natta flickorna och sedan blir det att bänka sig i soffan. Är ju ”Svenska hollywoodfruar”. Det måste jag bara se, fråga mig inte varför. Ska koka en kopp te också och unna mig en liten bit choklad, 70%ig såklart 😉

Ha det så gott!

Skriv ett svar