Add Comment Register

Frustrerande…

måndag 3 mars 2014 kl 21:04

Diskho

Mmmmmm… idag känner jag mig inte helt tillfreds med vissa bitar av jobbet. Har nämligen visat mig upprörd inför alldeles för många kollegor =P Jag klarade inte att dölja mina känslor och det känns som ett totalt misslyckande… Åh blir så trött på mig själv och man kan ju inte låta bli att nästan känna lite nervositet inför morgondagen. Jag borde ha behärskat mig men jag blev så sjukt sårad och besviken. Var dessutom överladdad innan och det var en grej som fick allt att brista. Känns inte alls särskilt professionellt. Men, det är bara att bita i det sura äpplet och ta eventuella konsekvenser 😉

Hursomhelst, idag har jag varit med de stora tjejerna på simskola. Har fungerat riktigt bra och tack och lov hade min fantastiska sambo fixat kvällsmaten klart till mig tills dess att jag kom hem. Vi kom ju inte hem förrän närmre 19 (var ju tvungen att hämta Molly hos mormor) så då var det skönt att slippa matlagningen. Blev i och för sig lite fix. Gjorde mackor med stekta ägg och oboy till flickorna. Kan lova att det var poppis. T o m Molly som redan hade ätit hos mormor ville ha en smörgås.

Idag har jag förresten vägt mig på simhallen. Har ju varit med i en kostrådgivningsgrupp där men har missat flera tillfällen nu på grund av sportlov, magsjuka och idag, Guttens jobb. Hade iaf gått ner 7 hg sedan den 10/2. Ingen bautaförändring men jag är ändå nöjd eftersom min fettprocent minskat och vågen visade att jag har fördelat om en hel del mellan muskler och fett. Lotta som håller i gruppen peppade mig och berättade att vågens siffror visade att min träning har gett stora resultat även om det inte syntes så väl på vikten. Känns skönt. Tänker ju inte stirra mig blind på siffror utan mer gå på känsla. Målet är ju att minska midjemått och lite har hänt där även om mkt finns kvar.

Nu väntar kvällsfixet och därefter sängen. Ska försöka att komma ut på en löprunda imorgon bitti innan jobbet. Förresten, fick ett tips från Lotta idag att dricka ett glas mjölk direkt när jag vaknar imorgon. Förhoppningsvis kan det fungera lite som bränsle imorgon när jag springer. Ska bli spännande att prova. Är ju van att springa på tom mage men det ger ju inga toppentider. Man märker väl hur viktig maten är för energins skull.

Sov så gott!
kram

 

Skriv ett svar