Add Comment Register

Fy på mig!!

måndag 10 september 2012 kl 21:18

cats

Ja fy på mig för gu´vad jag har ballat ur den här veckan. Dels med bloggen, den har varit helt inaktiv alldeles för länge, och sedan med kosten och träningen. Har nog inte ätit så mkt skräpmat och godis sedan jag var gravid – bara proppat i mig=P och dessutom, till råga på det, rört mig minimalt. Jag lovar, skulle ni ge mig 1 år med den här livsstilen så kommer jag bli tvungen att använda en kran för att ta mig ut från huset. Tack och lov är det slut med detta nu (för 1000 000 000:e gången det här året). Nu kör vi igen. LCHF – here I come. Jag tänker köra stenhårt nu, träning minst varannan dag och därtill vettig kost. Då borde ju ngt hända?! Har dessutom hittat min motivationshöjare – bilder på snygga tjejer före samt efter att de började träna/banta. Så kul att se vilka resultat det faktiskt kan ge och vilken boost det blir. Ett litet tips till er andra som har svårt att börja – kolla på tjejer som gjort samma resa och faktiskt lyckats. För min del kommer jag att ta lite före bilder imorgon samt ta mått och väga mig. Skitjobbigt men det kan förhoppningsvis hjälpa mig när jag har en svacka.

Skriver mer imorgon. Nu ska jag mysa i soffan framför TV:n med mitt icke-existerande godis/smörgåsar/chips.

Just det ja, visar veckans matsedel=)

Puss!

Skriv ett svar