Add Comment Register

Godnatt

onsdag 28 september 2011 kl 22:41

Nu närmar det sig läggdags för min del. Har tagit en välbehövlig dusch i vilken jag både hann raka mig, fila fötterna och skrubba kroppen. Superskönt och rehabiliterande. Har börjat inse hur viktigt det är att göra det där lilla extra med sig själv såsom att sätta på ett lager nagellack eller att faktiskt raka benen även om det är vinter. Nästa steg är att sluta springa omkring som ett mysmongo här hemma men det blir nog när Molly slutar upp att vakna ca 5-6 ggr per natt. Fram tills dess är jag halvdöd och det kan inte ens flera cm tjockt spackel dölja. Visst händer det att jag anstränger mig och sminkar mig men tyvärr blir det mest när det vankas ngt särskilt. Skärpning på mig där!

Nu ikväll var jag och Ida på ett kanonbra Boxpass där vi fick ge järnet från början till slut. Älskar såna pass! Önskar bara att jag hann gå mer än ett pass i veckan men får det verkligen inte att funka med övriga aktiviteter. Just nu ser min träning ut som sådan:

Måndagar: Just nu vilodag men ska egentligen träna. Ska försöka att hinna med det senare i höst

Tisdagar: Gymmet på fm (de dagar då jag inte jobbar)

Onsdagar: Box

Torsdagar: PW alternativt gymmet (de dagar då jag inte jobbar)

Fredagar: Löpning en längre sträcka

Lördagar: Vilodag

Söndagar: Löpning alternativt intervallträning som inkluderar löpning

Skulle gärna träna mer pass på simhallen men eftersom Gutten också tränar så måste jag kompromissa.

När jag kom hem från träningen var det dags att fixa kvällsmaten. Idag var det tajm att testa ett nytt recept från Leila och det blev riktigt gott. Anpassade lite efter vår smak men receptet, med våra ändringar, kommer imorgon. Nu är det som sagt sängdags.

Ha det så gott!

Kram

Skriv ett svar