Add Comment Register

Gud så nöjd

torsdag 5 december 2013 kl 07:40

Mailegtomte2

Vår adventstomte har ett hårt arbete iår. Det blev alldeles för mycket av de stora paketen så min fina fina tomte syns knappt bakom alla paketen. Jag måste erkänna att de här paketkalendrarna har en tendens att bli liiiiite dyrare än vad man först tänkt men kul är det och jag är tacksam för att flickorna accepterar att de bara får ett paket var tredje dag (om inte skulle jag ha varit utblottad)

Ja jag måste bara skryta lite med att jag även i år kom ihåg julkorten innan det blev både stressigt och för sent. Igår kväll skickade jag iväg en beställning med Optimalprint och förhoppningsvis hinner de komma i god tid innan postning måste ske (leverans utlovas inom 48 timmar). Jag minns så väl förra året. Då var jag ute i riktigt god tid men på något lustigt sätt blev min leverans försenad så att den kom hem i sista minuten. Kändes ju mindre kul och framförallt när man själv gjort allt man kan för att slippa den där växande paniken. I år hoppas jag slippa det där igen. Det sista jag behöver i mitt liv just nu är mer stress.

På tal om stress. Idag ska jag ringa ett ställe för att se om jag möjligtvis kan få några procents anställning där. Drömmen är ju att få ytterligare en dag någonstans så att jag har fast anställning om 80-90%. Då slipper jag den där oron i kroppen inför varje termin eftersom jag i nuläget enbart har 65 % på mitt nuvarande jobb. Vill ju inte ge upp den anställning jag har så nu hoppas jag verkligen på det här samtalet. Har redan haft lite kontakt med dem och nu har jag fått indikationer på att de kanske är intresserade av ett samarbete med mig. Så snälla – håll tummarna idag för att samtalet ska leda till något riktigt bra och varaktigt.

På tal om jobb. Jag vill verkligen uppmuntra alla att själva ta kontakt med olika arbetsgivare och inte bara kika i jobbannonserna på arbetsförmedlingen. Det kan faktiskt leda till något riktigt bra när man ringer till en arbetsgivare, presenterar sig, berättar vad man skulle tillföra företaget och därigenom skapar ett intresse och ett behov. Ibland vet ju inte företagen vad de går miste om och de behöver helt enkelt informeras om det.

Nä nu ska jag till jobbet.

Ha det så gott!

Kram

Skriv ett svar