Add Comment Register

Hektisk helg

måndag 23 juli 2012 kl 09:32

kalas ellie

Ja helgen har varit minst sagt hektisk. Det har hunnits med 2 kalas och så ett extra kalas för Thea som var i Linköping på Busfabriken och firade en kompis igår. Men trots att det har varit mycket så har det ändå flutit på bra. Favoriten var fredagen då vi umgicks med våra fina vänner. Gud vad lycklig jag är som har dom. Vi kombinerade kalas med middag så det blev både lite mys för barnen och sen vin och grillat för oss vuxna. Riktigt lyckat var det och barnen var så nöjda de med. Tjejerna fick ha 2 kamrater över natt efter festen så när de vaknade på lördagen var det full fart.

Igår var det som sagt Linköping som gällde. Hämtade äntligen min Iphone – gud vad den har varit saknad. Hann även med en massa shopping, gud vad kul det är att handla nu när alla butiker har halva reapriset. Man får ju verkligen en massa för pengarna. Blev både inredning och kläder till mig och barnen. Hittade bland annat lite fint att ha på mig till den 3*30 årsfest vi ska på i början av augusti. Nu fattas bara att köpa ett par jeansshorts. Är ingen klänningtjej så trivs inte riktigt i det. Väljer hellre jeans och linne när vi ska bort. Måste dock kolla så att det inte är en speciell klädkod på festen först, vore ju pinsamt om ALLA har klänning och inte jag =)

Snart blir det PW. Ska försöka att lämna Molly hemma. Vill gå en längre sväng och sist fick hon panik efter 2.5 km. Inte så kul när det är lika mycket kvar. Idag vill jag gå 8 km och då är det inte så härligt att lyssna på ngn som skriker 5 km av dom. Så det blir att väcka Gutten.

Nu måste jag ta tag i det.
PUSS!

Skriv ett svar