Add Comment Register

Heldag med svärmor

onsdag 31 augusti 2011 kl 16:03

Molly trötter

Bild på Molly när hon somnade på lektäcket förut. Ser så skönt ut

Dagen har hittills spenderats med svärmor. Vi har haft en skitmysig dag och jag inser att jag är lyckligt lottad som har en så naturlig relation med min svärmor, det är ju inte alltid så. På fm var vi på biblioteket och därefter gick vi till ett café och tog en fika. Just det, innan biblioteket och cafét stötte vi på Anders Lundin och hans filmteam. De var tydligen i Boxholm idag för att filma. En annan som inte ser en kändis varje dag gick ju och stirrade fånigt på honom och helt plötsligt ser jag filmteamet komma gående mot mig. Blev såklart skitnervös och hoppades att de bara skulle passera. Nejdå, såklart skulle de ställa en fråga till mig samtidigt som de tryckte upp kameran i ansiktet. Usch blev så generad att jag utbrast ”Jag vill inte bli filmad men fråga min svärmor, hon står därborta”. Så de gick snällt till svärmor som tog ut pengar i automaten. Kan lova att jag inte var så populär hos henne direkt efteråt men kul var det. Så idag har jag sett en kändis. Försökte att ta en bild men tror inte att det syns vem det var.

När vi gick hem från stan (hittar inget bättre ord för vårt lilla centrum) frågade jag svärmor om hon ville äta hos oss och det ville hon. Tack och lov fanns det rester kvar sen igår som räckte till både oss och flickorna. Receptet på den maträtten ska ni få för det var både otroligt lättlagat, enkelt och fettsnålt. Vi hann även med en fika, i vårt fall kaffe/te och en liten chokladruta. Låter som att jag fikar hela tiden men för min del betyder en fika oftast bara en kopp te.

Snart väntar fotbollsträning med tjejerna och senare ska jag och Ida tränat. Trodde att vi skulle få köra Box men det ser mörkt ut. Tydligen är vi de enda som anmält oss så det får nog bli en löprunda istället. Det funkar det också även om jag gärna hade velat köra lite styrka.

Ha det gott!

Skriv ett svar