Add Comment Register

Helt otroligt

söndag 29 juli 2012 kl 21:43

fotfil

Världens bästa fotfil och hudvårsprodukter

så bra jag mår just nu. Tänk att träning kan göra så mkt. Vem behöver lyckopiller när träningen får än att känna såhär (dessvärre innebär ju avsaknaden av träning att jag mår precis tvärtom)=p Jaja, hursom, idag blev det  en sväng på 7.29 km, tid 40:55. Till en början gick det segt men mot slutet flöt det på bra. Gjorde en runda med magövningar och 10 stycken armhävningar (på knä) efteråt. Imorgon ska jag försöka komma iväg till gymmet på eftermiddagen. Har läst att vi kvinnor tränar alldeles för lite styrketräning och att förbränningen är högre i upp till 2 dagar efteråt. Skulle verkligen vilja bli bättre på just styrketräning. Förhoppningsvis blir det fler såna pass när källaren och vårt gym är klart.

Något som inte är lika roligt som träningen är min gravidmage. Fan vad jag hatar att ha den putmage jag har just nu. Folk som inte känner mig skulle lätt tro att jag är i 3:e eller 4:e månaden – det är jag INTE. Blir så less på detta med magen och vikten generellt. Skulle vilja köra ngn riktig raketdiet, typ soppor, bara för att det ska hända ngt snabbare men sen inser jag ju att det är bättre att använda en metod som jag kan fortsätta med. Men visst är det tråkigt när man inte trivs i sin egen kropp.

Nej nu är det slutgnällt. Måste ta en dusch. Förresten, har faktiskt infört några förändringar här. Har börjat smörja in mig, en gång om dagen hela kroppen, och sen har jag även börjat föna håret samt plattånga det – det ni. Vill verkligen komma ifrån mysmammavanorna. Fötterna har också fått sig en omgång även om en av dom är i särskilt dåligt skick (tur att jag har världens bästa fotfil, märke Scholl köpt på APOTEKET).

Nä va fan, jag måste ju duscha!

En kommentarKommentera »

  1. Emelie

    vad hurtig och duktig du är Ida. Själv blir det mer pw och träning på gymmet istället. Men är grymt sugen på att börja springa lite, tänkte ta och köra lite lätt någon dag i veckan med lite intrevaller till att börja med =)

    Måste verkligen oxå fixa till fötterna lite grann, tänkte köpa sån där baby foot till fötterna. Man stoppar in dom i varsin påse sen ska de sitta på i ett par timmar. Efter någon vecka så lossnar all död hud och fötterna är babylena och jättefina. De flesta jag känner som testat detta säger att det verkligen funkar, så värt ett försök!

    hoppas allt är fint med er,
    kramis

Skriv ett svar