Add Comment Register

Herregud, hur ska detta gå???

torsdag 5 april 2012 kl 08:57

önskelista

En sån här ska Molly få på sin födelsedag, hittade den på rea, ynka 150:- *lycka tycker shopoholicen*

Imorse var Molly döpigg redan kl 5, förbaskade unge. Själv var jag inte lika pigg som henne, en bättre beskrivning är nog zombievarning, men upp kom jag vare sig jag ville eller inte. Sen dess har jag suttit bänkad i soffan tillsammans med busen och kollat på amerikanska program. Skulle kunna betala dyrt för att få sova ett par timmar till men det är nog ingen idé att hoppas på det. En liten tröst är trots allt att hon sovit hela natten utan avbrott =) Det ni, det har inte hänt på över 1 år. Tror inte att det kommer bli en vana, Mollys sömn är grymt oregelbunden, men idag är jag tacksam för att natten åtminstone varit lugn.

Idag ska jag hämta min brorsdotter så att tjejerna får leka en stund. Tuva är så go så det märks knappt att man har henne och hon leker så bra tillsammans med Thea – det är planen för dagen än så länge.

Nu väntar frukost och annat morgonfix.

Puss!

Skriv ett svar