Add Comment Register

Idag blev det äntligen av…

fredag 2 november 2012 kl 23:52

Är inte den här lampan så otroligt söt. Trodde inte för 1 år sen att jag skulle köpa en gul lampa. Tänk vad saker kan ändra sig.

Jepp idag har jag bokat tid. OM endast 2 veckor smäller det. Då ska Gutten och jag ge varandra de riktiga 10 årspresenterna som vi väntat på ett tag nu. Jag tänker inte skriva exakt vad det är för något, det kommer senare, men det ska verkligen bli jättemysigt och det är definitivt ett sätt för oss att visa varandra vår kärlek. Så nu är jag helt pirrig och kommer så att vara i minst 2 veckor till.

Idag har det varit en bra dag. Först jobbade jag i några timmar, fick en del gjort som hängt över mig, sen åkte jag och min mamma till Mjölby. Syftet med resan dit var att hitta ett fint tyg till den klänning som mamma ska sy till mig. Blev såklart överlycklig när jag fann det vi sökte. Och kan ni tänka er, jag har valt ett tyg med färg och med mönster som är så typiskt 50´tal att det är löjligt. Nu väntar jag bara på att mönstret som jag skickat efter ska komma och sedan hoppas jag att det ska bli en riktigt fin klänning  – yeayyyyy. Som alltid när man är i storsta´n blev det inte bara en affär. Nä, jag kikade in i några fler och jag hittade som alltid lite mer än vad jag tänkt. Hittade bland annat skitsnygga bruna boots på halva priset, lööööve them. Sen kom jag på att mina löparskor är odugliga så då blev det en sväng på Intersport där jag inhandlade nya löparskor – äntligen. Kunde ju inte lämna storsta´n utan att gå en runda i en av mina nya favoritbutiker; Lindex. Fasen vad mycket fint de har i klädväg. Hade lätt kunnat handla på mig 5 toppar men nöjde mig med ett linne för 69:-. Vågade inte riktigt handla mer när jag redan köpt 2 skor. Åh är så sugen på att verkligen shoppa kläder men just nu tillåter inte ekonomin några såna utsvävningar. Men någon gång i framtiden kanske…

Ikväll har vi haft en riktig myskväll med tjejerna. Först var vi på simhallen hela familjen. När vi kom hem därifrån åt vi korv i soffan framför en tecknad film – skitmysigt. Kvällen avslutades med godis för tjejerna. Kan lova att det var ett par brudar som var skapligt nöjda. Både Gutten och jag har kommit överens om att fredagarna ska bli vår myskväll. Då ska vi se en film tillsammans, äta något smidigt och låta tjejerna vara vakna lite längre – riktigt fredagsmys!

Just det ja, idag var det invägning. Vågen visade 62 kg vilket innebär att jag minskat 1,8 kg under de här 3 veckorna. Kanske ingen bautasiffra men jag är ändå nöjd. Och på söndag är det 3 veckor med strikt LCHF – jippi!

PUSS pUSS

 

Skriv ett svar